Lite filmtips till mina läsare!

Dear John - 

Den rebelliske John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta, men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning. Väldigt Bra FILM!

The Bounty Hunt -

Milo är en prisjägare som får veta att sitt
nästa mål är sin före detta fru Nicole.
Parets återträff blir allt annat än en trevlig
dejt och Nicoles chans att avslöja polisens
inblandning i ett mord gör inte det hela lättare.
Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att
samarbeta för att säkerställa bevis. Sevärd!

Shutter Island -

Året är 1954, mitt under det brinnande Kalla kriget. Sheriff Teddy Daniels och hans nye partner Chuck Aule kallas till Shutter Island för att undersöka det osannolika försvinnandet av en kvinnlig massmördare som tycks ha rymt från ett låst rum på det ogenomträngliga Ashecliffe Hospital. Omgivna av snokande psykiatriker och livsfarliga psykopater på en avlägsen, vindpinad ö förstår de båda poliserna snart att inget är som de först trott.
Filmen e väldigt bra men man behöver koncentrera sig många tycker slutet e knäpp för man fattar ingenting
men kolla på den själv och ta reda på det !

Step Up 3D -

Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undre värld frestar! De träffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de alla mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas!
USA:s bästa underground-dansare drabbar samman i ett intensivt slag i värdens mesta street-huvudstad, New York! Den tredje Step Upfilmen tar serien till nya höjder med state-ofthe- art-koreografi, de största stjärnorna på soundtracket och dance-moves som kommer att förändra ditt liv för alltid!
Riktigt bra film speciellt om du gillar mycket dans och musik så e denna film för dig och jag llovar dig du
blir inte besviken!

The Last Song -

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.
En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.

Tycker du om att bara ta det lungt kolla på lite romantik ock kärlek ja då e denna film till dig !

The Killers -

Efter sitt senaste misslyckade förhållande tror Jen Kornfeldt att hon aldrig kommer att bli kär igen, men när hon motvilligt följer med sina föräldrar på semester till den franska Rivieran träffar hon sina drömmars man; Spencer Aimes. Tre år senare har hennes önskan blivit sann. Hon och Spencer är nygifta och lever ett underbart liv tillsammans i en lugn villaidyll. Problemet är bara att Spencer aldrig berättade för henne att han jobbat som internationell superspion med rätt att döda, och när hans tidigare liv kommer ikapp honom vänds deras liv upp och ner. Plötsligt måste Jen börja lära sig att ducka för kulor, hantera skjutvapen och ständigt vara på sin vakt, för man vet aldrig vilken granne som är anlitad för att "ta hand om" Spencer.
Riktigt bra film denna med väldigt sevärd alla spelar sina roller väldigt bra !

De var allt för nu ,tyckte ni om filmerna o vill ha mer tips så e det ba o kommentera !

Obs : laddar ni ner filmer men vill ha med svensk text så rekomenderar jag
www:Tankafetast.com


Kommentarer
Postat av: Karin

Älskar Dear John. Så bra!

2010-12-29 @ 08:34:33
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0